De bloggende mama's

Heel veel gevoel in een klein lichaam.

Read Next

Sliding Sidebar

Over mama Kim&Janine

Hey!, Leuk dat je onze blog bezoekt. ben je benieuwd wie wij zijn? wij zullen ons hierbeneden even voorstellen.

___________________

 

___________________

Hey, Ik ben Kim, ohja zo heten we allebei, ik ben dus Kim S, ik ben 26 jaar, woon in Heerlen, en mama van 2 meiden van 10 maanden.

het moederschap brengt flink wat gemengde gevoelens met zich mee, van vreugde tot verdriet, tot onzekerheid, tot trots, alles komt voorbij. Toen mijn vriendinnetje Kim V mij dan ook vroeg om mee te gaan bloggen hoefde ik daar niet heel lang over na te denken. hier schrijven we alles zoals het is!

wil je meer van mij te weten komen? lees dan zeker onze blogs & laat een reactie achter.

x Kim S

 

 

Volg ons

Laatste verhalen

Categorieën

Facebook