De bloggende mama's

Europa kinderhulp, Kansarme kinderen op vakantie

Geef een reactie

Comment as a guest.
Avatar

  1. Wat heb je dat mooi geschreven en niet alleen geschreven het is mooi om een kind een fijne vakantie te kunnen bieden.
    Ik ben super trots op hé dat jij dit doet, veel van jou leeftijd hebbrn andere plannen en prioriteiten.
    Laten we hopen dat de kinderen dit jaar weer kunnen komen, maar meer als afwachten kunnen we niet.
    Gr. INA

  2. Wat mooi geschreven. Mijn vrouw was 22 en ik 24 toen we voor het eerst een jongetje uit Belfast in huis hadden via de stichting.Het kind leefde elke dag in een oorlogsituatie. We hadden zelf al 2 kleine kinderen, maar als er plek voor drie is, dan lukt het ook met 4. Wij kijken er nog steeds met genoegen op terug, maar we vragen ons wel eens af wat er van het jochie is geworden.

Read Next

Sliding Sidebar

Over mama Kim&Janine

Hey!, Leuk dat je onze blog bezoekt. ben je benieuwd wie wij zijn? wij zullen ons hierbeneden even voorstellen.

___________________

 

___________________

Hey, Ik ben Kim, ohja zo heten we allebei, ik ben dus Kim S, ik ben 26 jaar, woon in Heerlen, en mama van 2 meiden van 10 maanden.

het moederschap brengt flink wat gemengde gevoelens met zich mee, van vreugde tot verdriet, tot onzekerheid, tot trots, alles komt voorbij. Toen mijn vriendinnetje Kim V mij dan ook vroeg om mee te gaan bloggen hoefde ik daar niet heel lang over na te denken. hier schrijven we alles zoals het is!

wil je meer van mij te weten komen? lees dan zeker onze blogs & laat een reactie achter.

x Kim S

 

 

Volg ons

Laatste verhalen

Categorieën

Facebook