De bloggende mama's

De knoop is doorgehakt

Geef een reactie

Comment as a guest.
Avatar

  1. wauw,
    moedig van je kim! maar als je ermee klaar bent. ben je er klaar mee simpel… en ja tis gemakkelijker voor de man.. maar uiteindelijk zijn jullie compleet! en jullie zijn een perfecte gezin. en hebben veel voor elkaar over! jullie zijn een voorbeeld van velen andere.. en wie weet als je gesteralisseerd bent zijn je krampen ook minder!in ieder geval wij denken aan je! en sterkte in je stappen en herstel van trots op jullie !

Read Next

Sliding Sidebar

Over mama Kim&Janine

Hey!, Leuk dat je onze blog bezoekt. ben je benieuwd wie wij zijn? wij zullen ons hierbeneden even voorstellen.

___________________

 

___________________

Hey, Ik ben Kim, ohja zo heten we allebei, ik ben dus Kim S, ik ben 26 jaar, woon in Heerlen, en mama van 2 meiden van 10 maanden.

het moederschap brengt flink wat gemengde gevoelens met zich mee, van vreugde tot verdriet, tot onzekerheid, tot trots, alles komt voorbij. Toen mijn vriendinnetje Kim V mij dan ook vroeg om mee te gaan bloggen hoefde ik daar niet heel lang over na te denken. hier schrijven we alles zoals het is!

wil je meer van mij te weten komen? lees dan zeker onze blogs & laat een reactie achter.

x Kim S

 

 

Volg ons

Laatste verhalen

Categorieën

Facebook