De bloggende mama's

CMV: drie letters waardoor mijn wereld in elkaar stortte

Geef een reactie

Comment as a guest.
Avatar

  1. Hi Kim, ik ben ook naam van een kindje met CMV. Hij is in september 2019 geboren. Ik wist van te voren niet dat hij CMV had. Omdat hij met een te klein hoofd is geboren is hij getest op CMV. Omdat je graag een goed verhaal wilde ipv alle negatieve verhalen wil ik graag met je delen dat onze zoon het heel goed doet. Hij heeft er wel iets aan over gehouden maar het valt veel meer mee dan we en de artsen in eerste instantie dachten. Mocht je het fijn vinden om in contact te komen laat het maar weten.

  2. Hey Iris,
    Wat super fijn dat je reageert op de blog. Dit is een blog van een van onze gastbloggers, ik heb haar je reactie uiteraard doorgestuurd en zou contact fijn vinden.
    Misschien is het handig dat je ons een email stuurt met hoe je graag contact wil leggen met haar dan sturen wij het weer door aan haar.
    ons email adres: debloggendemamas@hotmail.com

    Groetjes Kim.

Read Next

Sliding Sidebar

Over mama Kim&Janine

Hey!, Leuk dat je onze blog bezoekt. ben je benieuwd wie wij zijn? wij zullen ons hierbeneden even voorstellen.

___________________

 

___________________

Hey, Ik ben Kim, ohja zo heten we allebei, ik ben dus Kim S, ik ben 26 jaar, woon in Heerlen, en mama van 2 meiden van 10 maanden.

het moederschap brengt flink wat gemengde gevoelens met zich mee, van vreugde tot verdriet, tot onzekerheid, tot trots, alles komt voorbij. Toen mijn vriendinnetje Kim V mij dan ook vroeg om mee te gaan bloggen hoefde ik daar niet heel lang over na te denken. hier schrijven we alles zoals het is!

wil je meer van mij te weten komen? lees dan zeker onze blogs & laat een reactie achter.

x Kim S

 

 

Volg ons

Laatste verhalen

Categorieën

Facebook